img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
01st Jan 1970
midzomer zweethut(ten)

Zomer, de lange dagen van licht, besef van kringloop, glimlach van de ziel, denken en voelen samen brengen, intuïtie, vol mogelijkheden, overgave, passie, onschuld, geestdrift, vertrouwen, in contact met je innerlijk kind. Genieten van de warmte, het vuur, bloei, geuren, kleuren, het voelen, emotie, het bloed wat door onze aderen stroomt. Kom dit beleven in onze midzomer zweethutten.

De viering van midzomernacht werd in vroegere tijden gelinkt aan de zomer zonnewende. De mensen geloofden dat planten op midzomer geneeskrachtige en magische krachten hebben en hiervoor plukten ze op deze nacht bepaalde kruiden en planten. Vreugdevuren werden ontstoken om te beschermen tegen de duistere krachten waarvan werd geloofd dat ze vrij spel hadden vanaf het moment waarop het aantal uren daglicht opnieuw afnam.

Op deze dag zal er ’s morgens een vrouwenzweethut zijn en ’s middags een mannenzweethut.

De vrouwenhut wordt gegeven door Witwyfke (www.witwyke.nl).
Aanwezig zijn om 10.00 uur.

De mannenhut wordt gegeven door Jeroen Kruk (https://www.facebook.com/jeroen.kruk)
Aanwezig zijn om 13.00 uur (graag zoveel mogelijk in stilte i.v.m. de vrouwenceremonie).

Mocht het zo zijn dat er voor beide hutten te weinig deelnemers zijn dan wordt het een gemengde hut. Je krijgt daar bericht van, ook over hoe laat je dan verwacht wordt.

Na de zweethutten zal er ’s avonds een heerlijk vegetarisch diner zijn dat we gezamenlijk nuttigen. Mocht je naar huis willen dan kan dat na het opruimen van de zweethut. Mocht je willen overnachten op vrijdag of zaterdag of beide dagen, vraag Elpine naar de mogelijkheden.

De donatie is € 80 p.p. inclusief zweethut, koffie, thee, water en diner. We vragen een aanbetaling van € 25 die je betaalt na opgave. Bij afzegging krijg je dit bedrag niet terug vanwege door ons gemaakte kosten, behalve natuurlijk als de annulering van onze kant komt.

We gaan gekleed de hut in en vrouwen die menstrueren kunnen niet mee de hut in.

De lijst van mee te nemen spullen krijg je als je je aanbetaling binnen is.

Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even op 06 57150693. We helpen je graag verder!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta